Hoeveel kost het om een ​​bakkerij te starten?

De titel roept een vraag op en het vraagt ​​duidelijk om een ​​antwoord, maar we kunnen geen direct antwoord geven op die specifieke vraag, omdat het vanaf nu buitengewoon dubbelzinnig is. Dus hoe kan ik de vraag “Hoeveel kost het om een ​​broodwinkel te beginnen” beantwoorden?

Ik kan u vandaag niet verklappen dat uw broodwinkel 100.000 dollar zal kosten, noch zou ik kunnen zeggen dat het 1.000.000 dollar zal kosten. Beide bedragen in dollars zijn in elk geval heel verstandig, afhankelijk van uw betekenis van het woord banketbakkerij.

Het woord banketbakkerij kan en wordt gebruikt om een ​​bedrijf te karakteriseren dat voedsel produceert voor openbaar gebruik. Toch hebben we opnieuw een conventionele term gebruikt in “Pastry kitchen”. Je kunt zien dat het simpelweg gebruiken van het woord banketbakkerij lijkt op openen en paraplu. Het beslaat een enorm gebied.

Laten we beginnen met te zeggen dat we een keuken voor broodgebak zullen beginnen. We kunnen het woord ook karakteriseren als een cake-broodkeuken of donut-banketbakkerij en verrassend genoeg een bagel-broodwinkel. Daarnaast zijn er verschillende soorten broodkeukens waarmee we die vraag ook kunnen typeren. Momenteel hebben we onze term banketbakkerij gekarakteriseerd.

Zou je kunnen zien waar ik heen ga?

Uw in de praktijk beproefde strategie zal kenmerkend zijn voor “UW” broodwinkel! Dit is de plek waar u uw eigen vraag beantwoordt hoeveel het kost om een ​​banketbakkerij te beginnen.

Een andere vraag die ik moet stellen, is: “Ga ik een gediversifieerde broodwinkel beginnen”? Aangezien hier weer de kwestie is, “welk bedrag kost het om een ​​banketbakkerij te beginnen”?

Op het moment dat ik kan antwoorden op het soort broodkeuken, kan ik enigszins de volledige kosten van die banketbakkerij zeggen.

Ik kan je vertellen dat er verschillende stukjes hardware zijn die praktisch standaard zijn in elke banketbakkerij. Het soort uitrusting en de grootte van die hardware zal opnieuw voor u kiezen met betrekking tot “welk bedrag kost het om een ​​broodkeuken te beginnen”?

In de huidige bedrijfsnormenwetten zijn er besluiten en richtlijnen die zijn opgesteld om te voorkomen dat een paar soorten uitrusting worden gebruikt. Dus nogmaals, we hebben hier een probleem om uw eerste vraag te beantwoorden.

Merk ook op dat ik niet zei; “voorkomt dat die uitrusting wordt verkocht”. Dit op grond van het feit dat gebruikte apparatuur nog te koop is en dat een deel van deze hardware op de huidige markt moet worden aangepast aan de huidige werknormen. De hardware werkt echt en doet nog steeds dat werk waarvoor het oorspronkelijk bedoeld was, en waarschijnlijk is de waarde waarvoor het wordt aangeboden verbazingwekkend aantrekkelijk. Wat betekent; het lijkt ons een voordeel, omdat het een bijzonder ongelooflijke prijs is.

Er zijn close-outhuizen voor voedseluitrusting die een breed scala aan hardware bieden die het werk kan doen dat we hopen te doen, dus we zouden die hardware kunnen krijgen voor misschien slechts 10% of minder, door een vergelijkbaar stuk uitrusting ongerept te kopen.

De leeftijd van deze stukken die tweedehands worden verkocht, heeft ook een oriëntatie op de dealkosten, net als de staat. Op een blender is het bijvoorbeeld denkbaar dat de oliekeerring van de as is gebroken of een tijdje niet is gebruikt en dus zou kunnen breken als de machine in gebruik wordt genomen.

Als het je op de een of andere manier gelukt is om een ​​kachel te kopen van een gebruikte activiteit, zal die vleeskuikens regelmatig moeten worden vernietigd en opnieuw gemaakt. De opknapbeurt kan worden afgebroken of opnieuw worden gemaakt zonder nieuwe segmenten op de juiste plek aan te brengen, of op scheve grond worden gereconstrueerd.

Ik kan doorgaan, maar we hebben niet ingegaan op uw vraag “wat kost het om een ​​broodkeuken te beginnen”?

Ik heb geprobeerd u zo goed mogelijk te antwoorden. We zouden meer kunnen doen, ervan uitgaande dat je moet beseffen hoe je een broodkeuken moet beginnen, we hebben een programma in ons boek waarin we ingaan op alle verschillende soorten uitrusting die in een banketbakkerij worden gebruikt.

Om u niet in paniek te brengen, kan een teveel aan uw banketbakkerij u slechts een paar duizend dollar tot meer dan 2.000.000 dollar kosten. Dit hangt uiteraard af van u en uw strategie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.